Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на

...
Прокуратурата обвини 32-годишната Кристина от Сандански за жестоко убийство на
Коментари Харесай

Обвиниха майката на децата от Сандански за убийство по особено жесток начин

Прокуратурата упрекна 32-годишната Кристина от Сандански за грубо ликвидиране на двете й деца. Майката е направила признания, заяви NOVA, базирайки се на свои източници. Тя е била привлечена като обвинен за тежкото закононарушение, осъществено от нея по изключително непосилен метод и свирепост по отношение на жертвите, които са нейните малолетни деца.

 Ден на печал в Сандански в памет на погубените от майка си Ивон и Васил Виж още

Според една от версиите, до нещастието се стигнало поради фамилни проблеми. Говори се и за домашно принуждение. Жертвите са деца на 3 и на 5 години. А в Сандански през днешния ден е разгласен ден на печал.

Двойното ликвидиране 32-годишната Кристина направила малко след 17:00 часа през вчерашния ден, сочат данни от следствието.Версията е, че останала с децата си сама у дома, в припадък на гняв дамата по жесток метод лишила живота на невръстните си наследник и щерка - момче на 5 години и момиче на 3 години.

Oкръжна прокуратура-Благоевград води дейности по следствието на убийството на двете малолетни деца.

От дома на обвинената са конфискувани голям брой материални доказателства, измежду които два ножа и сатър. Към момента са разпитани и голям брой очевидци, както са назначени и експертизи.

Двамата родители са били в развой на бракоразвод. В Сандански се знае, че няколко пъти до момента те са се разделяли, само че постоянно по-късно са се събирали. Вчера обаче още веднъж се скарали грубо и бащата излязъл. После заварил ужасяващата панорама.

" Бащата се е прибрал, вратата е била заключена, майката не е отваряла, и е влезнал с щурм, разрушил е вратата и бащата се е обадил на 112 незабавно, полицията се е задействала незабавно ", споделя Атанас Стоянов, кмет на Сандански.

Заради развода майката се е страхувала, че децата ще бъдат присъдени на бащата. Според една от версиите тя ги е умъртвила за да отмъсти на своя брачен партньор. В Сандански се приказва, че години наред Кристина е била жертва на грубо домашно принуждение. В града постоянно е забелязвана със следи от тежък побой, проверяващите органи обаче на този стадий не оповестяват дали са получавали тъжби от Кристина за тормоз.

Жената е арестувана за период до 72 часа. Предстои Окръжна прокуратура - Благоевград да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение " задържане под стража " по отношение на майката на децата.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР