Прокуратурата не е протестирала пускането на свобода без мярка за

...
Прокуратурата не е протестирала пускането на свобода без мярка за
Коментари Харесай

Прокурората не протестира освобождаването на Бисер Михайлов

Прокуратурата не е протестирала стартирането на независимост без мярка за неотклонение на пернишкия прокурор Бисер Михайлов. Срокът за митинг е изминал във вторник в 17 часа, само че подобен не е постъпил, заяви юрист Любомир Таков, който пази магистрата.

Бисер Михайлов беше арестуван в нощта против петък, откакто 15-годишната му щерка Боряна подаде сигнал на тел. 112, че майка й лежи на пода в безсъзнание. Михайлов беше арестуван, а жена му Биляна откарана в болница.

По-късно той беше упрекнат за причиняване на междинна телесна щета в изискванията на домашно принуждение. При разпита си в петък сутринта дамата споделила, че не е бита от мъжа си, а случилото се сред тях е елементарен фамилен скандал. Дори в противен случай, тя била по-нападателна и нападателна от мъжа си.

Пред Софийския градски съд, където в събота се гледа мярката за неотклонение, беше показана и декларация от Биляна Михайлова, че не се опасява от мъжа си, че той не съставлява опасност. Съдът се базира и на свидетелски показания, от които не ставало ясно дамата да е бита. Самият Михайлов увери съдът, че в никакъв случай не бил удрял жена си по главата и тялото. Той се чувствал потиснат от станалото с него. Съдът го пусна без никаква мярка за неотклонение, тъй като нямало доказателства той да е направил това, в което е упрекнат.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР