Прокуратурата не е нещо извън държавата. МВР си свърши работата.

...
Прокуратурата не е нещо извън държавата. МВР си свърши работата.
Коментари Харесай

Демерджиев: Свършихме си работата, Гешев да осъзнае, че прокуратурата не е нещо извън държавата

Прокуратурата не е нещо отвън страната. Министерство на вътрешните работи си свърши работата. Това съобщи пред Нова тв вътрешният министър Иван Демерджиев, разяснявайки думите основния прокурор Иван Гешев, който бе на посещаване в квартал " Факултета " в София след следващия случай на експанзия на пътя, при който умря таксиметров водач.

Обвинител номер едно съобщи, че в " квартала би трябвало да бъдат някои политици и че прокуратурата не може да замести страната ”.

" Главният прокурор сподели и, че наподобява, че Министерство на вътрешните работи този път си е свършило работата и даде обещание и прокуратурата да си я свърши. За мен обаче е по-важно господин Гешев да осъзнае, че прокуратурата не е нещо отвън страната, тя е държавен орган. Самата прокуратура апелираше да работи дружно с Министерство на вътрешните работи. А Министерство на вътрешните работи си свърши работата. Задържа причинителя и обезпечи очевидците. Министерство на вътрешните работи сътрудничи и си извършва пълномощията ”, сподели той, представен от БГНЕС
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР