Прокуратурата нанася удар едновременно по ГЕРБ и по ПП. .

...
Прокуратурата нанася удар едновременно по ГЕРБ и по ПП. .
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Прокуратурата нанася удари едновременно по ГЕРБ и Продължаваме промяната

Прокуратурата нанася удар по едно и също време по ГЕРБ и по Политическа партия. . Чувства се афектиран от разпадането на едни съюзи, които е считал за сигурни. Това съобщи пред БНР социологът Андрей Райчев.

Според него прокуратурата сплотява своите съперници и би трябвало да стане държавно управление сред ГЕРБ-СДС и ПП/ДБ. Политическа партия са упрекнати в чудовищни закононарушения по върховете си. всеки миг. Парламентът пък гласоподава закон, че с 13 гласа се смъква прокурора. Това е война, уточни той.

Според него най-вероятният излаз от създалата се обстановка е Николай Денков да бъде министър председател на техническо държавно управление.

Райчев бе безапелационен, че съюзът сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и прокуратурата се е разпаднал под външен напън . Борисов се разведе с Движение за права и свободи и Гешев,. Той го прави, с цел да излезе от изолираност, в това число интернационална, добави социологът.

По думите му разпадът на този съюз е довел до едно пъстро разнообразие. Нахлуха най-различни играчи. Крайният резултат ще бъде нова електорална картина в България. Тези маневри не са безвъзмездни. Въпросът е кой ще умира. В ГЕРБ не виждам процеси на разединение. В Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи - също. Демократична България умно и ловко излезе в периферията и чака, уточни той.
 След 3 часа размразяване на ледове диалозите сред Политическа партия и ГЕРБ вървят градивно
След 3 часа размразяване на ледове диалозите сред Политическа партия и ГЕРБ вървят градивно

Обсъждат се съответни имена за проектокабинета

Според Андрей Райчев жертвата ще бъде електоратът на Политическа партия . Той ще бъде подложен на напрежение. Част от него ще се прелее към Демократична България. Друга ще бъде отвратена от политиката. Ще има и такива, които ще предпочетат да гласоподават за " Възраждане ". Възниква и въпросът какъв брой огромна ще е " Възраждане " след тази история, посочи той.

Социологът разяснява и тематиката за Радостин Василев. От записа излиза наяве, че Политическа партия ненавиждат ГЕРБ и влизат в този брак принудително. Какви шпиони на Путин ги накараха да приказват тези нелепости? Това са оправдания на бездарници, счита Райчев.

Той уточни, че партията на Кирил Петков и Асен Василев се занимава с автоколонизация и сама предлага услугите си в непознато посолство . Социологът добави, че казусът не е в възходящото въздействие на Русия, а в това, че престижът на Америка спада.

и се разграничава от останалите, само че не като антиевропеец или антинатовец , а като сдържан. Той вижда нещо значимо за България. Българският народ не желае тази последна позиция към Зеленски. Но няма настроения за овакантяване на Европейски Съюз и НАТО. Историята за белия Зеленски и черния Путин не минава в България. Това, че той си разрешава да се движи в умерена, а не в последна позиция го прави естествена жертва. Натикват Румен Радев в ролята на проруски разузнавач. Това е смехотворно, само че работи. Той става поляризирана фигура. Щеше да завоюва, в случай че смяташе да направи партия през есента. След края на мандата е късно. Президентът обаче печели от това, че не е участник в тази обстановка, а единствено коментатор. Той е най-лесното им знаме, сподели още Райчев.
 Андрей Райчев: Борисов към този момент единствено чака хода на ПП/ДБ
Андрей Райчев: Борисов към този момент единствено чака хода на ПП/ДБ

Спасителен за ПП/ДБ е разновидността експертно държавно управление, само че дали Борисов ще одобри?
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР