Прокуратурата на град Александрия разпореди на 11 юли да бъде

...
Прокуратурата на град Александрия разпореди на 11 юли да бъде
Коментари Харесай

Отцепиха район, в който се удавиха младежи

Прокуратурата на град Александрия разпореди на 11 юли да бъде затворено крайбрежието на Средиземно море в Ал Агами, където в петък 7 младежи починала, а други двама са безследно изчезнали. Започнато е следствие, а администрацията на плажа, който е на територията на комплекса „ Палм Бийч ", където се е разиграла нещастието, е заблуждение под правосъдна отговорност, оповестява осведомителният уебсайт Al Youm Al Sabea.

Рано сутринта на 10 юли компания от младежи са тръгнали да се къпят в морето при неявяване на спасители на плажа. Заради пандемията всички плажове в Египет са затворени. Единствено работят тези към хотелите и частните. Обществените не действат. Във връзка с това доста хора употребяват ранните часове на деня, с цел да се потопят в морето. Също по този начин доста хора избират и по-отдалечените плажове, само че те не се охраняват.

По информация на полицията, едно от момчетата е почнало а се дави, и тогава останалите са се хвърлили да го избавят, само че и те са били повлечени от подводно течение. До момента са открити и извадени телата на седем удавени, а още двама се считат за безследно изчезнали, като издирвателните мероприятия не престават. Други двама са в болница в сериозно положение. Възрастта на починалите е сред 14 и 26 години.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР