Прокуратурата на Германия смята, че мистериозният случай с откритите в

...
Прокуратурата на Германия смята, че мистериозният случай с откритите в
Коментари Харесай

Шокиращ обрат около масовото убийство, потресло Германия!

Прокуратурата на Германия счита, че мистериозният случай с откритите в къща за посетители в южния немски град Пасау трупове е свързан с масово самоубийство, осведоми ДПА, представена от Блиц. Няма причина да се подозира четвърти човек да е забъркан в случая с 53-годишния мъж и две дами, на 33 и 30 година, разясни представител на прокуратурата в Пасау.

``
реклама

Следователите считат, че става въпрос за ликвидиране, осъществено по молба на жертвите, или за самоубийство. Полицията не е разкрила следи от битка по телата на жертвите. В стаята са били открити три арбалета и голям брой стрели. 

Аутопсията демонстрира, че 53-годишният мъж и 33-годишната жена, които са открити в леглото, хванати за ръце, са убити със стрели в сърцето. В телата им са открити още следи, само че те са били изстреляни след гибелта им.  По-младата жена е открита мъртва на пода с една стрела във врата. Говорителят на прокуратурата разясни, че наподобява по-младата жена първо е умъртвила другите двама преди да обърне арбалета към себе си. Може да е случай на всеобщо самоубийство, разясни представителят.

На място са открити завещанията на трите жертви.

По време на следствието полицията откри телата на още две дами в град Витинген в северната провинция Долна Саксония. Полицията към момента не може да откри дали двата случая са свързани между тях. 

Полицията разясни, че в този момент се установява самоличността на 19-годишната и 35-годишната жена. Те са открити в жилището на 30-годишната жена, която се е самоубила в Пасау. 35-годишната жена, учителка в начално учебно заведение, е била партньорка на 30-годишната жена. Не е ясно каква е връзката на 19-годишната с другите две дами.

За разлика от Пасау, във Витинген служителите на реда не са разкрили арбалет и стрели. Причините за гибелта на двете дами от Витинген към момента не са открити.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР