Прокуратурата изправя пред съда мъж, който почти не убил домашно

...
Прокуратурата изправя пред съда мъж, който почти не убил домашно
Коментари Харесай

Мъж пребил почти до смърт куче, което ухапало собственика си

Прокуратурата изправя пред съда мъж, който съвсем не умъртвил домашно куче, като го пребил по изключително нечовечен метод.
 Неизвестни всеобщо умъртвяват кучета в село Юндола  Мъж умъртви две кучета, взеха му пушката и го глобиха
Обвиняемият бил другар със притежателя на четириногото. Един ден притежателят се оплакал на приятеля си, че кучето го ухапало по крайници и дясната ръка. Ядосан, мъжът решил да откара кучето от вкъщи на притежателя му и да му " аргументи телесни увреждания ".

Така на 4 юли 2017 година към 14.00 часа той отишъл до дома на притежателя на кучето с лекия си автомобил, качил животното в колата и го откарал в столичния ж.к. „ Връбница 1 “. След като го свалил от автомобила го замъкнал до тревната повърхност сред блок 509 и гробищата „ Бакърена фабрика “. Там насилникът вързал устата на кучето с хартиено тиксо, поставил го в бял сезалов чувал на земята, след което му нанесъл удари с алуминиев профил в региона на главата.

Накрая стоварил огромен камък върху главата на животното.

Вследствие на нанесените от него удари на кучето била породена тежка фрактура в региона на черепа, оток и кръвонасядания в региона на главата и назалните кости, кръвоизливи в двете очи и двете ноздри, както и трайно увреждане на дясното око и орбиталните кости, наложило оперативна интервенция - енуклеация /отстраняване на очната ябълка/.

След нанасянето на ударите, обвиненият преместил завързаното с тиксо куче дружно с чувала във вътрешността в тревните площи сред блок 509 и гробищен парк „ Бакърена фабрика “ и го изоставил там, след което се отдалечил от мястото на престъплението.

На цялото закононарушение имало очевидец, който неотложно се обадил на телефон 112. По случая било формирано досъдебно произвеждане под управлението и надзора на Софийска районна прокуратура, причинителят е арестуван и му е повдигнато обвиняване, което е импортирано в съда. 

Предстои делото да бъде планувано за разглеждане в Софийски областен съд.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР