Прокуратурата и полицията работят усилено по изясняване на обстоятелствата около

...
Прокуратурата и полицията работят усилено по изясняване на обстоятелствата около
Коментари Харесай

Шокиращи подробности за жестокото майцеубийство в Перник! Лилия признала, че...

Прокуратурата и полицията работят интензивно по изясняване на събитията към кървавата драма, разиграла се в пернишкия квартал „ Твърди ливади”. От пресцентъра на държавното обвиняване оповестиха, че под управлението на Окръжна прокуратура – Перник е почнало досъдебно произвеждане по отношение на осъщественото завчера ликвидиране. То се води по член 115 от Наказателния кодекс.

От прокуратурата оповестиха, че са осъществени огледи, претърсвания и изземвания. В понеделник по здрач пресцентъра на прокуратурата в столицата прецизираха, че се чака протоколите от първите дейности по следствието да бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор.

Стана ясно коя е дъщерята, умъртвила брутално майка си в Перник! На кървавата драма станал очевидец...

Трагедията се разиграла в нощните часове против 19 март на деветия етаж в 15-етажния, блок 53, в квартала. Сигналът на денонощния телефон 112 е бил подаден към 10,23 часа в понеделник. Полицейски екипи и представители на Спешна помощ пристигнали на мястото на случая. Тялото на умрялата било закарано в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. По него имало голям брой порезни рани, нанесени с нож. По неофициални данни Лилия сама извикала полицията, обяснявайки, че е лишила живота на майка си след скандал, написа в. Вяра.

Първи детайлности от Министерство на вътрешните работи за бруталното ликвидиране на майка от щерка в Перник

Жилището обитавали жертвата – 57-годишната Елка Стоянова, 34-годишната й щерка Лили Канатова и по-големият й брат. Според съседи жертвата и синът й работели в столицата, Елка била санитарка в софийска болница. Дъщерята пък се грижела за семейството. В квартала настояват, че Канатови били свестни хора, макар че и при тях, като във всяко семейство, понякога избухвали свади. Преди време младата жена се оплаквала, че не се схваща с майка си, само че не споделяла нищо съответно. Хората от блока настояват, че не са забелязвали очевидни прови на психологични отклонения у младата жена, само че пред близки на фамилията тя обяснявала, че в последно време чувала да й приказват някакви гласове. В квартала се приказва, че преди време тя е имала проблеми с алкохола, само че както твърдяла самата Лилия, те останали в предишното, откакто била излекувана.

Живеещите в блока са в потрес. Според тях Лили била доста добродушно момиче и нямат пояснение какво е предизвикало ужасяващата експанзия, вследствие на която една щерка е лишила живота на личната си майка.

По неофициална информация 34-годишната жена е направила признания.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР