Прокуратурата и ГДБОП продължават разследването на Съдийската комисия на Българския

...
Прокуратурата и ГДБОП продължават разследването на Съдийската комисия на Българския
Коментари Харесай

Продължава разследването на Съдийската комисия към БФС

Прокуратурата и ГДБОП не престават следствието на Съдийската комисия на Българския футболен съюз за корупция и уговаряне на резултати от мачове. Разпитани са ръководителят на комисията и още трима чиновници като очевидци. На този стадий обвинявания не са повдигнати.

Според източници на " По света и у нас " показания като очевидци са дали още футболисти, треньори и спортно-технически ръководители на футболни клубове.

Вчера проверяващи от ГДБОП влязоха в офисите на Българския футболен съюз и започнаха обиски. Иззета е компютърна техника и голям брой документи за разпределението на съдийските екипи за футболни срещи.

Разследването е почнало преди няколко месеца и няма общо с мача България - Англия и оставката на президента на футболната централа Борислав Михайлов.
 Очаква се прокуратурата да реши какви ще бъдат обвиняванията след акцията в БФС Очаква се прокуратурата да реши какви ще бъдат обвиняванията след акцията в БФС
Очаква се през днешния ден прокуратурата да реши - дали да повдигне обвинявания на някой от арестуваните петима души при вчерашната акция на ГДБОП в централата на Бъ...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР