Прокуратурата е повдигнала четвърто обвинение срещу Георги Семерджиев, след като

...
Прокуратурата е повдигнала четвърто обвинение срещу Георги Семерджиев, след като
Коментари Харесай

Заради топче амфетамин: Повдигнаха четвърто обвинение на Семерджиев

Прокуратурата е повдигнала четвърто обвиняване против Георги Семерджиев , откакто се разбра, че в автомобила му са открити опиати.

Топче амфетамин е открито в колата на обвинения, оповестиха за Българска телеграфна агенция от прокуратурата.Наркотикът е открит в предната част на колата. Пак там - по скоростния лост, кормилото и шофьорската врата бяха открити ДНК следи от Семерджиев .

Останалите три обвинявания, по които той е притеглен като обвинен са: за причиняване на ПТП, което е изключително тежък случай, защото е довело до гибелта на две млади дами и голям брой нарушавания на Закона за придвижване по пътищата (ЗДвП), за което се планува отнемане от независимост от 5 до 20 години; у правление на МПС на 10.06.2022 година след приложимост на наркотични субстанции - амфетамин и метаамфетамин, за което законът планува наказване отнемане от независимост от 1 до 3 години и за потребление на неистинен формален документ на 10.06.2022 година – подправено удостоверение за ръководство на моторно транспортно средство , на което е придадено тип, че е издадено от способените управляващи на Конфедерация Швейцария, за което се плануват до 8 години отнемане от независимост.

В четвъртък Апелативният съд взема решение дали мъжът да остане в ареста дефинитивно.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР