Прокуратурата е отказала да образува досъдебно производство заради побоя между

...
Прокуратурата е отказала да образува досъдебно производство заради побоя между
Коментари Харесай

Побоят, в който участва Християн Гущеров, може да се размине без обвинения

Прокуратурата е отказала да образува досъдебно произвеждане поради побоя сред две групи гости на столична дискотека в ранните часове на предишния ден. В спречкването присъединяване взе и синът на някогашния народен представител от Българска социалистическа партия и притежател на бившето застрахователно сдружение " Орел Г " Добромир Гущеров - Християн Гущеров.

Никой от двете компании не е подал тъжба и по тази причина няма да има следствие за свадата, научи " Дневник " от източник в полицията. По тази причина и отведените през вчерашния ден в полицията мъже за снемане на пояснения, измежду които бе и Християн Гущеров, са освободени. Те не са били арестувани.

След абсурда в дискотеката е последвала гонка по улиците сред членовете на двете компании и удар на колата на 29-годишния мъж в полицейска патрулка. Дали ще има досъдебно произвеждане поради вредите по патрулката би трябвало да реши прокуратурата, научи още " Дневник " от полицията.

От Софийската районна прокуратура обясниха, че на следващия ден ще кажат позицията на обвиняването по случая, тъй като към момента организират " дейни дейности " и наблюдаващият прокурор не е дал позволение да се приказва за случая.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР