Прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу директор на дирекция от

...
Прокуратурата е образувала досъдебно производство срещу директор на дирекция от
Коментари Харесай

Прокуратурата и ГДБОП с ексклузивни разкрития за подкупната юрисконсултка, ето какви схеми въртяла Геринска

Прокуратурата е образувала досъдебно произвеждане против шеф на дирекция от Столична община регион " Подуяне ". Разследващата се е получила парична сума, с цел да наруши свои служебни отговорности. Хваната е с 10 000 лв.. Това заяви на ексклузивен брифинг ръководителят на Софийска градска прокуратура Зорница Русинова.

За същата социална поръчка в края на предходната година е получила още 5 000 лева, добави Русинова.

Извънредно! Нов мегаскандал поради рекет! Закопчаха началник в Столична община с рушвет

" Паричната сума е получена от представител на сдружение, спечелило публичната поръчка. Налични са доказателства и за други закононарушения, в това число и длъжностни. Че и за други публични поръчки е получавала парични суми. В делото има доказателства, че по едната социална поръчка е получила парична сума, с цел да заведе свои подчинени в хотел. Отиването в хотела и престоят са открити.
Установени са и контакти на това длъжностно лице с представители на сдруженията, които са печелили публичните поръчки ", разясни Русинова.

Извънредно в БЛИЦ! Ето кой е арестуваният началник в Столична община с рушвет и къде е работил! (СНИМКА)

Лилия Геринска ще бъде арестувана за период от 72 часа. Наказанието за това обвиняване - до 8 години затвор и санкция в размер от 10 000 лв..

Стана ясно с какъв брой пари са хванали основния юрист на регион " Подуяне "

Шефът на ГДБОП Ивайло Спиридонов заяви, че сигналът за корупционните дейности на Лилия Геринска е получен при започване на октомври предходната година. До момента е работено оперативно.

" С дейностите на ГДБОП и прокуратурата развалихме една взаимноизгодна договорка. В този случай няма белязани пари. И взимащият, и даващият подкупа не чакаха, че знаем за тази договорка. Въпросната договорка стана на другия завършек на София - в " Овча купел " ", сподели още той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР