Прокуратурата действа по реда на НПК и не приема уведомления,

...
Прокуратурата действа по реда на НПК и не приема уведомления,
Коментари Харесай

Цацаров за Арабаджиеви: Не приемаме уведомления, казани пред микрофони

Прокуратурата работи по реда на Наказателно-процесуален кодекс и не приема уведомления, казани пред микрофони. Това сподели основният прокурор Сотир Цацаров във връзка изказванията на юриста на Ветко и Маринела Арабаджиеви Илиян Василев, че те ще се върнат непринудено у нас до дни.
Маринела и Ветко Арабаджиеви се връщат у нас до дни Днес се гледа и мярката за неотклонение на сина им Вълчо Арабаджиев
„ Не сме пощенска станция, която да получава потвърждения. Кой е декларирал, че ще се върнат? Това са изказвания на адвоката”, акцентира Цацаров.

Той удостовери за тримата арестувани през вчерашния ден в границите на следствието за данъчни закононарушения и пране на пари, по което бяха упрекнати членове на фамилия Арабаджиеви и техни чиновници.
Вълчо Арабаджиев остава за непрекъснато в ареста (ОБЗОР) Според Апелативния спецсъд има задоволително доказателства против него и двете счетоводителки, упрекнати в пране на пари
На този стадий Цацаров не даде детайлности има ли връзка на арестуваните с Арабаджиеви.

И за този случай, както и за предприемача Миню Стайков, основният прокурор означи, че всички дейности са координирани с управлението на прокуратурата.

Заявявам, че дейностите ще продължат, безапелационен беше Цацаров.

Той удостовери, че има изпратено искане за екстрадиция на Димитър Желязков по надлежния ред, само че разглеждането му е от компетентността на турския съд.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР