Прокуратурата, ДАНС и МВР създадоха специално звено за сигнали за

...
Прокуратурата, ДАНС и МВР създадоха специално звено за сигнали за
Коментари Харесай

Прокуратурата, ДАНС и МВР правят специално звено за изборите

Прокуратурата, ДАНС и Министерство на вътрешните работи сътвориха особено звено за сигнали за закононарушения, свързани с изборния развой. Целта пред трите институции е да има бърза реакция след подадени сигнали за пазаруване на гласове или други нарушавания, съобщи NOVA.
По думите на представителя на основния прокурор Сийка Милева задачата е да се организира закономерен избирателен развой.
 Прокуратурата подреди инспекция за нерегламентиран рандеман на злато Прокуратурата подреди инспекция за нерегламентиран рандеман на злато
Върховната административна прокуратура сезира Министерството на енергетиката да ревизира дали на територията на страната се прави нер...
 „ Целта за основаването на това звено е да се подсигуряват политическите права на българските жителите, както и да се организира едно в страната ни. Прокуратурата постоянно е била дейна в противодействието против закононарушения, свързани с политическите права на жителите. Напомням, че пазаруването и продаването на гласове е закононарушение по Наказателния кодекс в България ”, съобщи представителят на основния прокурор Сийка Милева.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР