Прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ държат и мълчат за множество сигнали

...
Прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ държат и мълчат за множество сигнали
Коментари Харесай

Лидия Семерджиева: Прокуратурата и КПКОНПИ държат сигнали срещу Фандъкова за прикриване на престъпление

Прокуратурата, ДАНС и КПКОНПИ държат и мълчат за голям брой сигнали против кмета на София Йорданка Фандъкова за несъблюдение на правосъдно решение и прикриване на закононарушение по работа. Това описа пред Фрог нюз Лидия Семерджиева.
Над 10 години тя води борба със Столична община и всички вероятни институции у нас, с цел да влезе във притежание на наследствения си парцел в Драгалевци. Въпреки, че съдът я признава за безапелационен и неоспорим притежател на земята, тя и до през днешния ден не може да го употребява. Причината-докато се водят каузи, по позната скица с подправени документи, теренът отива в ръцете на други хора, на мястото стартира да се строи, ДНСК издава всички нужни позволения, а контролните органи, Министерство на вътрешните работи, прокуратура, ДАНС, ГДБОП и КПКОНПИ си затварят очите и мълчат.

" Подала съм над 3000 тъжби, като не съм се обърнала единствено към Светия синод. Притежавам унаследен парцел от 1921 година в регион Лозенец. През 1949-а година парцелът е отчужден, а през 1992-а година той напълно ни е върнат. Столична община, след възобновяване на парцела издава заповед, с която обезсилва предходната си заповед за напълно връщане на парцела и връща единствено 1000 кв. м. без останалите 3500 кв. Бях принудена да заведа дело против кмета на София, кмета на „ Лозенец “ и страната в лицето на Министерство на регионалното развитие.

Делото приключи с решение, в което ме признаха за неоспорим притежател и на тези 3500 кв. Делото продължи над 10 години, по тази причина осъдих страната в Страсбург. И в този момент желая да опиша за огромната скица за крадене на парцели, в която взе участие строителна компания и цялата държавна и общинска администрация-кмета на София, кмета на регион „ Лозенец “, основният проектант на София, основния проектант на регион „ Лозенец “, дирекция общински строителен надзор, ДНСК, РДНСК.

Притежавам документи, с които мога да потвърдя, че цялата държавна администрация не работи. Цялото това безучастие се покрива от прокуратурата, ДАНС, ГДБОП, КПКОНПИ. Схемата е доста остаряла. С решение на поземлени комисии и услужливи нотариуси, се издават констативни нотариални актове, с които се легитимират лица, които нямат никакви документи за благосъстоятелност. През 2014 година подадох сигнал до Главния прокурор, срещу кмета Йорданка Фандъкова и основния проектант Петър Диков за несъблюдение на правосъдно решение, неиздаване на скици на парцели и смяна на кадастралния проект с подправени документи през сесия на СОС.

Този сигнал се потули и по тази причина го адресирах до ДАНС. Сигнал съм подала и до спецпрокуратурата срещу Йорданка Фандъкова и нейния екип. Той е цялостен с доказателства, разказани в над 100 страници. Той бе препратен до СРП, а оттова даден на СГП. Единственото, което се случва е всички да си трансферират топката. Сигнализирани за същото са КПКОНПИ, НслС, Народно събрание и омбудсманът също. Отделно от това тъжби съм подала до ДНСК, РДНСК които също в това време осъдих. За страдание от на никое място няма отговор. Държавата мълчи и не прави нищо, с цел да извърши правосъдно решение, като в това време толерира съответна строителна компания ", изясни дамата.

Какво още описа Лидия Семерджиева, четете скоро в рубриката „ Интервю “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР