Прокуратура, полиция и КПКОНПИ провеждат акция в Басейнова дирекция-Пловдив, съобщиха

...
Прокуратура, полиция и КПКОНПИ провеждат акция в Басейнова дирекция-Пловдив, съобщиха
Коментари Харесай

Прокуратурата и КПКОНПИ отново атакуваха басейновата дирекция в Пловдив

Прокуратура, полиция и КПКОНПИ организират акция в Басейнова дирекция-Пловдив, оповестиха от държавното обвиняване. Разследването е за корупционни практики. Засега не се оповестяват повече детайлности. Знае се единствено, че делото се води от спецпрокуратурата.

Това е втора акция в пловдвиската басейнова дирекция единствено в границите на седмица. В понеделник бе задържана шефката ѝ Цветелина Кънева. Показаното ѝ задържане от маскирани служители на реда провокира остра реакция у съдружния сътрудник на ГЕРБ – Вътрешна македонска революционна организация. Военният минитър Красимир Каракачанов разгласи, че е декларирал на премиера Бойко Борисов, че " по този начин повече не може да се продължава - при пораждане на каквото и да било публично напрежение да се удря някой от съдружните сътрудници ".

Каракачанов реагира остро и на ареста на някогашния екоминистър Нено Димов, също кадър на партията му. Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация назова задържането " показно ликвидиране ".

Арестът на Кътева възмути и наследилият поста на Димов Емил Димитров-Ревизоро. Той съобщи, че проверяващите не са откарали единствено танк пред басейновата дирекция, просто тъй като нямали подобен на разположение.

Въпреки ропота против дейностите на полиция и прокуратурата против техни фрагменти, Вътрешна македонска революционна организация към този момент остават във властта. Преди няколко дни депутатът Юлиян Ангелов съобщи, че поддръжката им за държавното управление била поради националните ползи.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР