Прокоба тегне над стола на водещата на предаването „Папараци”, убедени

...
Прокоба тегне над стола на водещата на предаването „Папараци”, убедени
Коментари Харесай

Прокоба тегне над водещата на „Папараци

Прокоба тегне над стола на водещата на предаването „ Папараци”, уверени са фенове. Досега телевизионният таблоид имал единствено две водещи-първо Николета Лозанова, след това Венета Райкова, която пое щафетата от Ни Ло през есента на предходната година. И двете се разведоха, до момента в който са на работа в Би Ти Ви, макар че нищо не показваше сходна драма.

Николета през предаване се снимаше с щерка си и Валери Божилов, като непрестанно обясняваше какъв брой щастлива и задоволена брачна половинка е. Въпреки клетвите й, двамата с футболиста сложиха завършек на брака си, до момента в който Лозанова бе лице на „ Папараци”, написа hotnews.bg.

Вчера пък стана ясно, че новата водеща Венера Райкова също поставя завършек на траялия 13 години брак с Тихомир. Двамата прекараха новогодишните празници в Белград дружно със сина си и по нищо не изглеждаше, че имат непреодолими несъгласия. Венета се зарече да не разяснява развода и се посвети на работата си. На профила си във Facebook преди минути тя поста реклама на предаването, което се завръща тази седмица в неделя след ваканцията около празниците.

тагове поличба водеща Папараци стол  Прокоба тегне над водещата на „ Папараци
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР