Прожекциите са за гостите на хотела от Германия и се

...
Прожекциите са за гостите на хотела от Германия и се
Коментари Харесай

Показват селекция игрални и документални филми Цветът на копнежа в Гранд Хотел и СПА Приморец

Прожекциите са за гостите на хотела от Германия и се реализират с общителното подпомагане на Гьоте-институт България

Считано от 25 юли, Гранд Хотел и СПА Приморец ще предложи извънредно на своите посетители от Германия прожекция на защити филми. Те са общо пет и ще бъдат показани в пет поредни седмици. Част са от план " Цветът на копнежа ", включващ игрални и документални ленти от немската страна. Прожекциите се реализират с общителното подпомагане на Гьоте-институт България .

Проект " Цветът на копнежа " носи името на един от филмите, които включва. Едноименната документална лента от 2016 година е с създател Томас Риделсхаймер, който влиза в амплоато по едно и също време на режисьор и оператор. В 90 минути, посредством музика, стихове и фрагменти в наедрял проект от Катар, Португалия, Мексико, Япония и Германия, той споделя осем човешки истории, обвързани с безконечната тема - обич, татковина, вяра, независимост. Ще бъдат показани и игралните филми " Далеч от Розенхайм " (Кафе " Багдад " ) - продукция на Перси Адлон от 1987г.; " Когато мечтаехме " на Андреас Дрезен от 2015г.; " Виктория " на Себастиан Шипер от 2015г. и " Тони Ердман " на Марен Аде от 2016г. - възложен с общителното подпомагане на София Филм Фест.

Прожекциите в Гранд Хотел и СПА Приморец са комплимент към гостите на хотела от Германия. Осъществяват се взаимно с Гьоте-институт България. Културният институт на Федерална република Германия подкрепя интернационалното културно съдействие и прокламира изкуствата, публичния и политически живот на немската страна посредством разнообразни целеви стратегии. Част от тези начинания, ориентирани към създаване на резистентен интеркултурен разговор, са и прожекциите на филмите от " Цветът на копнежа " в Гранд Хотел и СПА Приморец, който целогодишно посреща многочислени посетители точно от Германия.

5-звездният Гранд на Бургас е деен участник в културния и публичен живот на Бургас, като в това число инициира и подкрепя разнообразни обществени дела. Сред тях са книжовен клуб – читалня " Малкият принц “, цялостната организация, спонсорство и осъществяване на фестивала на изкуствата на Бургас - Порт Прим Арт Фест, показване на родни създатели и техните творби пред публиката в морския град посредством самодейност " Приморец чете “. В реализирането на тези разнородни събития, Гранд Хотел и СПА Приморец си сътрудничи интензивно с община Бургас и разнообразни организации, измежду които и Гьоте-институт България. РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Коментари (0)Коментатори (0) публикувай коментар



Коментарът се запаметява. Моля, изчакайте... Ако сте регистриран консуматор влезте с вашите e-mail и ключова дума. Това ще Ви улесни при публикуването на коментар .

Все още нямате регистрация? Регистрирайте се , гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя коментар:
код: Забележка: Публикуването на мнения не е анонимно . Всеки публикуващ коментар автоматизирано се съгласява с Общите условия за писане на мнения.

Условия за издание на коменатри:

Коментарите подлежат на администраторски надзор. Нецензурни, расистки изявления и обидни отзиви, както и рекламни послания могат да бъдат изтривани. Всякаква пропаганда и реклама на каквито и да било артикули, услуги, марки или компании е изцяло неразрешена. При доказване на лъжовен или подвеждащ коментар, същият ще бъде изтриван. При чести нарушавания от страна на един консуматор, достъпът му до уеб страницата ще бъде стеснен.Коментарите към публикациите са за разискване на тематиката, разисквана в публикацията. Всякакви мнения, които не са по тематиката, могат и най-вероятно ще бъдат изтрити. Обръщения към уеб страницата и поддържащите го в мненията не се позволяват. За задачата, апелирам, използвайте опциите за контакт с нас, посочени на страницата " За контакти ".



Зареждане! Моля, изчакайте... Покажи: Всички | Само на регистрирани | Моите Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за наличието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за издание на мнения.
Все още няма мнения към публикацията. Бъди първият, който ще напише коментар!Още вести от Новини от Бургас: Созополчанин си намерения, че му оказват помощ, само че го обраха без да се ус...11:53 / 23.07.2018 Ремонтираха потрошени от вандали детски площадки в " Меден рудник “...11:41 / 23.07.2018 Данъчните стягат контрола върху фамилните хотели по морето11:01 / 23.07.2018 " Тройката “ става сцена на танцовото съревнование " Express Yourself "...10:35 / 23.07.2018 Celebration с акустичен концерт на Флората10:32 / 23.07.2018 Шефът на бургаската полиция: Полицаите от Полша, Румъния и Чехия...09:02 / 23.07.2018
ИЗПРАТИ НОВИНА Новини от през днешния ден [31] Новини от през вчерашния ден [32] « Юли 2018 година » пон вто сря чтв пет съб нед12345678910111213141516171819202122232425262728293031 Виж още: Труп на мъж изплува до Морска гара в Бургас! Районът почерня от полиция13:15 / 21.07.2018
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР