Производството на редица филми и телевизионни предавания ще бъде възобновено

...
Производството на редица филми и телевизионни предавания ще бъде възобновено
Коментари Харесай

Приключва стачката на актьорите: Продуцирането на кои филми ще бъде възобновено

Производството на редица филми и телевизионни излъчвания ще бъде обновено след Sag-Aftra - синдикатът, който съставлява американските артисти - реализира предварителна договорка с холивудските студиа за преустановяване на четиримесечна стачка.

Спирането - съчетано с обособена стачка на писатели - прекъсна производството на редица филми и телевизионни излъчвания, като датите на излизане на някои би трябвало да бъдат отсрочени.

След като Гилдията на писателите на Америка (WGA) приключи стачката си през септември, написа защото доста филми и телевизионни излъчвания можеха да се възобновят, само че стачката на актьорите означаваше, че нищо не можеше да бъде снимано.

С прекратяването на стачката продукцията на франчайзи като защото Deadpool, The Last of Us, Avatar и Mission Impossible могат да се възобновят.

Това също по този начин значи завръщане на конференциите и министър председателите на аления килим, което значи, че на актьорите за огромни издания като Dune: Part Two ще бъде разрешено да вършат изявленията за разпространяват своите филми

Стачката означаваше, че церемониите по награждаване, като да вземем за пример Еми - най-голямата вечер на малкия екран - бяха отсрочени от нормалния си септемврийски интервал. Церемонията по връчването на Еми ще се организира през януари. Това значи, че в границите на няколко седмици ще се проведат премиите „ Еми “, „ Грами “, премиите на Гилдията на актьорите и „ Оскар “, което прави сезона на премиите извънредно претрупан.

Dune: Част втора

Втората част от акомодацията на научната фантастика на Денис Вилньов класиката в началото беше планувана за стартиране през ноември, само че беше отсрочено до март 2024 година Говорител на Warner Bros сподели, че забавянето се дължи на обстоятелството, че актьорите не могат да популяризират кино лентата, до момента в който тече стачката на актьорите. Новата дата на излизане значи също, че Dune: Part Two е отвън надпреварата за сезона на премиите идната година. В продължението се завръщат Тимоти Шаламе и Зендая в основните функции. Към тях ще се причислят Флорънс Пю, Остин Бътлър и Кристофър Уокън.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР