Производството на чисто руския и малко китайски Москвич“, който трябваше

...
Производството на чисто руския и малко китайски Москвич“, който трябваше
Коментари Харесай

Москвич се завръща… обратно в завода. Прибират всичките 86 продадени коли заради грешки в компютъра

Производството на чисто съветския и малко китайски „ Москвич “, който трябваше да компенсира излизането от Русия на международните производители на коли, е тръгнало с провал и всички 86 продадени автомобила ще бъдат прибрани назад в завода, заяви профилираният съветски уебсайт Motor.ru.

Два месеца след началото на продажбите се оказало, че при превода на менюто на бордния компютър са позволени неточности. По тази причина компанията изтегля назад всичките 86 продадени коли за инсталиране на нов програмен продукт. От „ Москвич “ се опитвал да запазят маниер, като назовават прибирането на брака за ремонт „ сервизна акция “ за „ планов ъпгрейт на софтуера “, оповестява offnews.bg.

Според консуматори екранът на новия „ московец “ изписвал известия за механически неточности с правописни и граматични неточности. Така да вземем за пример панелът посочил текст (запазен е истинският правопис) „ Датчик давления правого задней шины не обнаружен “, който, в случай че се постараем да преведем би трябвало да изпишем като

„ Датчик за налягане на дясното заден гума не намерено “.

Според Motor.ru става въпрос за неправилна русификация на менюто в компютърната система на „ Москвич 3 “. Руските букви в електронния панел, русификацията, беше единственото или едно от дребното неща, което отличаваше „ съветския “ „ Москвич 3 “ от китайския автомобил JAC JS4, разясняват в обществените мрежи в Русия. Втората разлика е табелката с името върху каросерията. Китайският JAC JS4 идва в подготвен съединен тип от Китай в Русия, където би трябвало единствено да му сложат табелка с името и да конфигурират съветско меню.

С днешна дата „ Москвич 3 “ коства на съветския пазар 23 800 евро с елементарна скоростна кутия и 24 650 евро с автоматизирана. Цената на електрическия „ Москвич 3е “ е 42400 евро. До края на годината се чака премиерата на седан и на още един SUV, които, съгласно слуховете ще получат имената „ Москвич 5 “ и „ Москвич 6 “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР