Производството на автомобилни части в България ще бъде развивано в

...
Производството на автомобилни части в България ще бъде развивано в
Коментари Харесай

Производството на автомобилни части ще се развива в три големи индустриални зони в страната

Производството на автомобилни елементи в България ще бъде развивано в три огромни индустриални зони. Те ще бъдат построени край Бургас, София и Видин, оповестиха от Автомобилен клъстер-България.

Автомобилната промишленост е най-бързо развиващият се бранш сега и през идващите три години ще има нужда от най-малко още 45 хиляди работни места.

" Ако би трябвало да посочим един бранш, който в действителност цялостни бюджета, както националния, по този начин и фамилния, това е мехатрониката и нейният авангард - автомобилостроенето ",

споделя Васил Велев от Асоциацията на индустриалния капитал. За да може да отговори на инвеститорския интерес обаче, страната ни би трябвало да реши казуса с фрагментите, тъй като съгласно ръководителя на клъстъра Иван Михайлов: " Всеки евентуален вложител, който има интерес към България, влизайки на вратата към този момент не се интересува  от 10-процентният налог, а първият въпрос е, има ли задоволително работна ръка, явно не, основава се конкурентна среда и по-късно при разбор на другия пазар се открива, че има много повече от забележителния пласт от позиция на трудовото законодателство.

10 хиляди възпитаници в този момент учат специалности, свързани с автомобилостроенето, а българските автомобилни профили към този момент стигат до Китай.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР