Производство и притежание на наркотици са установени при полицейска операция

...
Производство и притежание на наркотици са установени при полицейска операция
Коментари Харесай

Разбиха лаборатория за производство на наркотици в село Градец

Производство и владеене на опиати са открити при полицейска интервенция срещу наркоразпространението в Сливен и Котел. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен.

От 1 до 3 май на територията на регионите ръководства в Сливен и Котел са осъществени голям брой инспекции за определяне на лица, занимаващи се с произвеждане и разпространяване на опиати.

Лаборатория за произвеждане на опиати е разкрита на 1 май при осъществяване на процесуално-следствени дейности в частен парцел, намиращ се в село Градец.

Полицейските чиновници хващат в миг на произвеждане на синтетичен опиат трима престъпно проявени мъже от същото село. 33-годишният М.Б., Х.Х. на 35 години и С.Р. на 21 години са отведени в районно управление (на МВР) - Котел и арестувани за 24 часа. От парцела са конфискувани прекурсори, субстанции и предмети, свързани с производството на наркотични субстанции. За случая е известена Окръжна прокуратура - Сливен. Образувано е досъдебно произвеждане.

Наркодилър е арестуван при акция в Твърдица

Около 20.30 часа на 1 май в кв. „ Речица “ при инспекция на 28-годишния Й.А. полицейските чиновници са намерили и иззели суха листна маса, която при полевия тест е реагирала на марихуана. Й.А. е арестуван за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

На 3 май в село Блатец е осъществена инспекция на 17-годишно момче от същото село, което е предало непринудено плик, съдържащ суха листна маса, която при теста е реагирала на канабис. Непълнолетният юноша е отведен в районно управление (на МВР) - Сливен и арестуван за 24 часа. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

В хода на интервенцията са хванати двама водачи на МПС, използвали наркотични субстанции. 32-годишният М.И от село Глуфишево е открит в град Сливен да ръководи лек автомобил „ Фолксваген Голф “ след приложимост на канабис и метамфетамин. 20-годишният Д.И. от село Кобиле, обл.Ямбол, е заловен в село Желю челник, да ръководи лек автомобил „ Фолксваген Голф “ след приложимост на наркотични вещества- метамфетамин и канабис. Двамата са арестувани за 24 часа. В районно управление (на МВР) - Сливен са формирани бързи производства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР