Производствената фирма, базирана в Ившам, доставя големи количества храна, включително

...
Производствената фирма, базирана в Ившам, доставя големи количества храна, включително
Коментари Харесай

Фабричен работник, който поставя гумени ръкавици и дърпа метални пръстени в храната, доставена на Nando`s, е вкаран в затвора

Производствената компания, основана в Ившам, доставя огромни количества храна, в това число сосове и сосове, на заведения за хранене в цялата страна.

Джоунс беше наказан на 42 месеца затвор в кралския съд на Уорчестър във вторник, откакто преди този момент призна за манипулиране на артикули, употребявани в заведения за хранене, и настрана обвиняване за кражба с щурм, сподели Кралската прокуратура (CPS).

p> 38-годишният работеше на късна промяна като служащ във фабрика и отговаряше за събирането на всички съставки за готвенето на идващия ден.

Изображение: Прокурорите споделиха, че подправянето на храната е било „ извънредно тревожно “

Камерите за видеонаблюдение снимаха Джоунс - когато беше самичък - да подправя вани с хумус и дресинги за салати и да смесва незнайно вещество в сурови съставки.

Той беше задържан на 10 ноември предходната година и сподели на полицейските чиновници в Уест Мидландс, че е имал комбинира рибен сос със соев сос един път.

Старшият прокурор Мехри Камранфар сподели: „ Това беше извънредно притеснителен случай, който можеше да има далечни последствия, в случай че обвиненият не беше хванат.

„ Джоунс умишлено и злонамерено замърси хранителни артикули, които щяха да бъдат публикувани в някои от най-популярните улични заведения за хранене в цялата страна.

„ Кръстосаното замърсяване провокира паника както в компанията, по този начин и отвън нея, защото цялостното неуважение на Джоунс, изключително при смесването на рибен сос със сурови съставки, можеше да заплаши съществено увреждане на тези с алергии.

" Освен това саботирането на питателните артикули, доставяни от Harvey & Brockless, освен струваше на компанията хиляди паунда, то също заплашваше да унищожи репутацията на компанията. "

Прочетете още от Sky News:

Прокурорът сподели, че Джоунс се е признал за отговорен обвинявания, откакто се сблъска с " големи доказателства ".

Обвинението за кражба с щурм пристигна, откакто Джоунс нахлу в къщата на сътрудник през прозорец и открадна розова четка за коса.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР