Производителят на висококачествени аудиопродукти Bose представиха Fire, очила за добавена

...
Производителят на висококачествени аудиопродукти Bose представиха Fire, очила за добавена
Коментари Харесай

Bose представиха очила за добавена реалност

Производителят на висококачествени аудиопродукти Bose показаха Fire, очила за добавена действителност, показани за пръв път по време на SXSW през март тази година.

Описвани като „първата аудио платформа за допълнена реалност“, Bose Frames показват микро-акустичен и гласов надзор на едно „изцяло ново ниво“ – дебют на бъдещето на мобилния тон в най-малката, най-тънка и лека Bose система, създавана в миналото.

Frames имат способността да доставят в действително време музика и информация, да одобряват и да вършат телефонни позвънявания и имат връзка с виртуални асистенти, като Гугъл Assistant и Siri на Apple. Очилата съдържат вграден многоосев датчик за придвижването на главата и GPS, който може да се свърже с Android или iOS устройство, който може да достави автоматизирано аудио поток с информация или музика, базирайки се на моментното местонахождение на носещия ги.

„Bose Frames са по едно и също време революционен и удобен артикул. Те наподобяват и работят като типичен слънчеви очила, до момента в който не ги включите. И тогава вие сте свързани към вашия телефон, контакти, Мрежата и звуково наличие, сходно на общоприети слушалки“, споделят в прес-релийз от Bose. Компанията е уверена, че въпреки и с поддръжка само на аудио-AR благоприятни условия, Frames оферират изцяло пълноценно преживяване, а сходно и на други платформи от сферата на допълнената действителност, те идват и с платформа, ориентирана към разработчици, които могат в допълнение да обогатят опциите на Frames. Компанията декларира, че към този момент са доставени 10 000 бройки от очилата, точно към такива разработчици. Повече информация за тях и за услугата Bose AR Experiences ще бъде показана тази пролет по време на SXSW.

Първоначално, очилата ще се оферират в два разновидността: по-голям, наименуван Alto, и по-малък, наименуван Rondo, като цената и на двата модела ще са с цена от $199 и ще са налични за закупувани от магазините на Bose и от Bose.com.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР