Производителят на седалки и вътрешно оборудване за автомобили Граммер АД

...
Производителят на седалки и вътрешно оборудване за автомобили Граммер АД
Коментари Харесай

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги връчи удостоверение за зелена енергия на своя лоялен партньор Граммер АД


Производителят на седалки и вътрешно съоръжение за коли Граммер АД получи уверение за закупена 100 % зелена сила от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги. Удостоверението за екологичен ток се издава на автомобилната компания за втора поредна година. Документът се базира на Гаранции за генезис, издадени от Агенция за стабилно енергийно развиване. Дългосрочното партньорството с одобрени компании в българския бизнес, една от които е Граммер АД, е знак, че зелената концепция има своето място и се поддържа интензивно в корпоративните среди.

Граммер АД, част от немската Група Граммер, е на българския пазар повече от 20 години, като понастоящем обезпечава в село Трудовец повече от 800 работни места. Отличена е от Министерството на труда и обществената политика като един от работодателите, наели най-вече безработни лица от неравнопоставени групи. Фирмата е правоприемник на предприятието за произвеждане на автобусни и карни седалки – Възход, което по-рано произвеждаше съоръжение за рейсове Чавдар.

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е първата компания в страната, която издава документ за закупена от български компании екологична сила. Издадените удостоверения за зелена сила са в увещание на това, че продадената електрическа сила е създадена напълно от възобновими източници. От 2016 година насам са връчени удостоверения за зелена сила на десетки компании на територията на цялата страна.

Като водещ снабдител на електрическа сила на свободния пазар, ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги продължава да ползва новаторски решения в поддръжка на устойчивото развиване на обществото и своите клиенти. Фирмите, които имат интерес към реализиране на своята активност със 100% зелена сила, могат да потърсят консултация от експертите на енергийния търговец на телефон *6161 и имейл адрес: [email protected].

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР