Производителят на премиум автомобили Volvo Cars представи новия 3-цилиндров Drive-E

...
Производителят на премиум автомобили Volvo Cars представи новия 3-цилиндров Drive-E
Коментари Харесай

Volvo Cars представи 3-цилиндров двигател в новото ХС40

Производителят на премиум коли Volvo Cars показа новия 3-цилиндров Drive-E мотор на компактния SUV ХС40. Това е първият 3-цилиндров елемент в 91-годишната история на шведската компания. Изцяло новият 1,5-литров 3-цилиндров бензинов мотор с непосредствено впръскване е вътрешна разработка, основан на модулния дизайн на 4-цилиндровите Drive-E мотори на Volvo. 3-цилиндровият елемент идва с 6-степенна скоростна кутия. Опционална 8-степенна трансмисия ще бъде показана през 2019 г.


В сходство със тактиката на Volvo за възстановяване на икономическата успеваемост на производството, новият мотор ще излиза от същата индустриална линия като 4-цилиндровите бензинови и дизелови мотори на компанията.

„ Нашият нов 3-цилиндров мотор е вълнуваща разработка за XC40 и за Volvo Cars като цяло “, съобщи Александър Петровски, основен шеф на серията 40 във Volvo Cars. „ Компактният дизайн на мотора обезпечава онази еластичност, от която се нуждаем, с цел да представим на нашите клиенти още по-голям избор от варианти за задвижване “.

Настоящият Volvo D3 дизелов мотор със 150 к.с. и бензиновият мотор Т4 със 190 к.с. също са включени в потребителските предложения за ХС40. Новият 3-цилиндров мотор е авансово планиран с опция да се интегрира в колите на Volvo с хибридната технология Twin Engine Plug-in Hybrid. На по-късен стадий, с изключение на с хибриден мотор, ХС40 ще се предлага и с напълно електрически мотор.

Клиентите на ХС40 могат да избират сред разнообразни равнища на съоръжение, като в този момент към Momentum и R-Design се прибавя и първокласната версия Inscription. Inscription предлага богат избор сред 18, 19 и 20-инчови джанти, неповторими декоративни решетки и характерни за равнището на съоръжение екстериорни цветове. Отвътре Inscription предлага присъщата кристална дръжка на скоростния лост с освежен дизайн и атрактивните Driftwood декоративни детайли, познати от интериора на Volvo XC60.

Собствениците на новото ХС40 имат опция в допълнение да подчертаят своята характерност с комплект аксесоари, като 21-инчови алуминиеви джанти, декоративни решетки от неръждаема стомана и интегрирани двойни ауспухови тръби.

„ Новото ХС40 има юношески темперамент, който подхожда на водачи със мощно изразена характерност “, изясни Александър Петровски. „ Искаме нашите клиенти да намерят метод да изразят себе си и по тази причина им предлагаме повече благоприятни условия за показване на пътя “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР