Производителят на премиум автомобили Volvo Cars инвестира в две обещаващи

...
Производителят на премиум автомобили Volvo Cars инвестира в две обещаващи
Коментари Харесай

Volvo Cars Tech Fund с две инвестиции в стартъпи в Израел


Производителят на премиум коли Volvo Cars влага в две обещаващи започващи компании в Израел посредством капиталовия си фонд Volvo Cars Tech Fund. Компаниите UVeye и MDGo имат седалище в Тел Авив, където Volvo Cars взе участие в DRIVE, стратегия, която от 2017 година подкрепя млади компании от бранша на подвижността. С нейна помощ UVeye и MDGo развиват бизнеса си през последните години.

MDGo е компания, профилирана в създаването на медицински изкуствен интелект. Чрез потреблението на модерна технология за машинно образование, тя цели да избави доста човешки животи, като се увери, че хората се лекуват съгласно характерното им пострадване след случай с автомобил.

Технологията на MDGo ще комбинира данни с медицински знания в действително време от автомобила по време на случай. Целта е да се създадат автоматизирани предварителни прогнози за типа на пострадванията, които екипите за незабавна помощ евентуално ще открият на мястото на случая.

Тези данни ще бъдат излъчени на физическите лица, претърпели контузия, както и на екипа за незабавна помощ. Това ще се случва посредством платформа, основана на „ облак “, служеща за възстановяване на лекуването на хората, които са взели участие в катастрофи. Технологията има капацитет да понижи вероятността от затруднения и последващите съществени пострадвания и смъртни случаи.

" Технологията на MDGo има за цел да направи нещо, което е покрай сърцата ни, нещо, което избавя човешки животи. ", споделя Заки Фасихудин, основен изпълнителен шеф на Volvo Cars Tech Fund и прибавя още: " Тяхната задача като компания съответствува с нашата във Volvo Cars, тъй че сме щастливи да подкрепим продължаващото развиване на MDGo. "
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР