Производителят на изтребители Lockheed Martin Corp. отчете по-добра от очакваната

...
Производителят на изтребители Lockheed Martin Corp. отчете по-добра от очакваната
Коментари Харесай

Lockheed Martin отчете силни тримесечни резултати

Производителят на изтребители Lockheed Martin Corp. регистрира по-добра от предстоящата облага за тримесечието и увеличи прогнозата си за приходите за 2019 година за повторно в границите на три месеца. Успехът на компанията се дължи на възходящото търсене на F-35.

Най-голямото в света дружество от военно-промишления комплекс, Lockheed Martin, чака облага за цялата година сред 20.85 $ за акция и 21.15 $ за акция, спрямо предходната прогноза от 20.05 до 20.35 $ за акция. Прогнозите са приходите да доближат стойност сред 58.25 милиарда $ и 59.75 милиарда $, по отношение на авансово предстоящите 56.75-58.25 милиарда $.

И четирите бизнес разделения на Lockheed записаха повишаване на оперативната облага за предходното тримесечие. Подразделението за ракети на компанията е отчело растеж с 15.6% и повишаване на приходите до 2.41 милиарда $ през трите месеца до юни. Нетната облага на американската компания, профилирана в региона на самолетостроенето, авиакосмическата техника, корабостроенето, автоматизацията на пощенските служби и летищната логистика, се е повишила до стойност от 1.42 милиарда $ през второто тримесечие, демонстрират данни на Refinitiv.
<!--[if-->
<!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if--> <!--[if--> <!--[endif]--> <!--![endif]--> <!--![if-->
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР