Производителят на iPhone ще конкурира по-успешно SpotifyShazam позволява на потребителите

...
Производителят на iPhone ще конкурира по-успешно SpotifyShazam позволява на потребителите
Коментари Харесай

Apple окончателно придоби Shazam

Производителят на iPhone ще конкурира по-успешно Spotify

Shazam разрешава на потребителите да разпознават песни, като просто слушат музика, която свири някъде към тях

Apple приключи придобиването на Shazam – компанията зад известното едноименно приложение за различаване на музика. Това стана седмици откакто Европейският съюз утвърди договорката.

Придобиването, оповестено през декември предходната година, би трябвало да помогне на производителя на iPhone да се конкурира по-добре със Spotify, считан за водач в музикалните стрийминг услуги, отбелязва Ройтерс.
още по тематиката
Shazam разрешава на потребителите да разпознават песни, като просто слушат музика, която свири някъде към тях. До момента приложението е изтеглено над 1 милиард пъти по света. Чрез него потребителите разпознават песни по над 20 милиона пъти всеки ден.

Наблягайки на нововъведението в откриването на музика, приложението оказва помощ на потребителите по целия свят да откриват видео, тон и печатно наличие, да взаимодействат с него и да го споделят, боравейки с разнообразни устройства и носители.

Услугата разрешава също на музикалните почитатели да наблюдават обичаните си реализатори и да споделят вълнението от откритията си.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР