Производителят на играчки Mattel популяризира длъжността „главен играч на Uno“

...
Производителят на играчки Mattel търси някой, който да помогне за
Коментари Харесай

Производителят на играчки Mattel търси някой, който да помогне за популяризирането на новата му игра Uno - и кандидатите с уайлдкард определено са добре дошли.< /p>

Компанията моли ентусиастите на играта на карти да кандидатстват в TikTok за шанс за пост на непълно работно време на „Chief Uno Player“.

< p class="ssrcss-1q0x1qg-Paragraph e1jhz7w10">Концертът ще бъде базиран в Ню Йорк за четири седмици, започвайки през септември.

Отговорностите включват игра на новата игра , Uno Quatro, по четири часа на ден, четири дни в седмицата.

Кандидатите трябва да са жители на САЩ и да са навършили 18 години, за да бъдат избрани за работата, която плаща $4,444.44 (£3,500) на седмица.

Компанията не отговори, когато беше попитана колко хора са отговорили, откакто офертата за работа беше публикувана във вторник.

Видео в TikTok, обявяващо ролята, получи около 9000 харесвания - и стотици отговори - много от тях от акаунти, изразяващи интерес. Крайният срок за кандидатстване е 10 август.

"Непрекъснато търсим да създадем нови начини за феновете да се ангажират с Uno - и с търсенето на първия в цялата страна -както и да е Chief Uno Player, предоставяме личен геймплей на феновете по начин, който никога не са изпитвали преди," каза глобалният ръководител на игрите на Mattel, Рей Адлър, обявявайки публикацията.

Човекът, избран за работата, се очаква да помага при създаването и да участва в публикации в социалните медии, да дава интервюта и да предизвиква непознати да играят новата версия на класическата игра, която разчита на плочки вместо на карти.< /p>

Компанията също така предупреждава, че кандидатите трябва да могат да „седят за дълги периоди, да повдигат и носят 50 фунта и да поставят маси и палатки за игра на място“.< /p>

Каскадата идва, след като Mattel спечели аплодисменти за успеха си в разпалването на вълнението около филма за Барби, с участието на Марго Роби и Райън Гослинг.

Но производителят на играчки също има нужда от хитове. Наскоро отчете продажби за периода април-юни от около $1 милиард (£786 милиона), което е спад от 12% в сравнение с предходната година.

Печалбите през тримесечието също се сринаха до $27 милиона в сравнение с $68 милиона през предходната година.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР