Производителят на ChatGPT OpenAI отлага пускането на персонализиран магазин за

...
Производителят на ChatGPT OpenAI отлага пускането на персонализиран магазин за
Коментари Харесай

OpenAI отлага потребителския магазин GPT за началото на 2024 г.

Производителят на ChatGPT OpenAI отсрочва стартирането на персонализиран магазин за GPT до началото на 2024 година   Това оповестява Reuters, цитирайки вътрешна информация от компанията.   По време на първата си конференция за разработчици през ноември OpenAI показа персонализираните GPT и магазина, които трябваше да бъдат пуснати по-късно същия месец.   Компанията продължава да " прави усъвършенствания " в GPT въз основа на противоположната връзка с клиентите, допълва Reuters.

  Забавянето идва на фона на изненадващото премахване на основния изпълнителен шеф Сам Алтман и последвалото му възобновяване след закани от страна на чиновниците за овакантяване.

GPT съставляват ранни версии на асистенти с изкуствен интелект, които извършват действителни задания, като да вземем за пример запазване на полети от името на потребителя.

Очаква се също по този начин притежателите да могат да споделят своите GPT и да печелят въз основа на броя на потребителите.

Сред другите обявени нововъведения на компанията още при започване на предишния месец, беше  опцията за фина конфигурация на GPT-4, най-усъвършенствания модел на изкуствен интелект.

Тези актуализации имат за цел да насърчат фирмите да употребяват технологията на OpenAI за чатботове и самостоятелни сътрудници с изкуствен интелект, които могат да извършват задания без човешка интервенция.   Превръщането на OpenAI в незаменима за други компании, създаващи приложения, е измежду най-важните стратегически цели за Сам Алтман, настояват източници, осведомени със тактиката и задачите му.

Всичко по тематиката за трусовете в OpenAI може да научите
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР