Производителят на айфоните разказа как трябва да се редактира видео

...
Производителят на айфоните разказа как трябва да се редактира видео
Коментари Харесай

Apple показа на хората как трябва да се снима с iPhone

Производителят на айфоните описа по какъв начин би трябвало да се редактира видео на занимателен кадър, да се контролира експозицията и да се снимат черно бели фотоси. Apple пусна серия клипове, отдадени на особеностите на снимането с камерата на iPhone.

Видеата са с дължина към минута и половина. Те са оповестени в формалния YouTube-канал на компанията.


В първия клип Apple изяснява по какъв начин е вярно да се редактира видео, снимано на занимателен кадър. Потребителите на iPhone би трябвало да изберат коя част да бъде на занимателен кадър едвам след снимането на видеото.

Във второто видео се споделя по какъв начин да се включи специфична алтернатива, която разрешава снимането на по-ясни фотоси.

В последния клип се демонстрира по какъв начин да се избере най-хубавото съответствие сред бляскавост и контрастност благодарение на настройването на експозицията. Apple предлага да се употребяват вградените филтри и хората да не се опасяват да снимат черно-бели фотоси.

Това не е първият път, в който Apple изяснява на притежателите на своите телефони опциите на камерата на апаратите. Компанията стартира да разгласява къси указания след стартирането на пазара на iPhone 6 през 2014 година.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР