Производител на канцеларски материали предлага възможността да спечелите този специален

...
Производител на канцеларски материали предлага възможността да спечелите този специален
Коментари Харесай

Странен календар на Ким Чен Ун за 2024 г. за продажба – налична е и версия на Джейкъб Рийс-Мог

Производител на писалищен материали предлага опцията да „ спечелите този специфичен човек “ – като му купите календар на Ким Чен Ун.

Можете да видите 2024 година със жанр с Върховния водач, в това число редица акценти на диктатора от предходната година, до момента в който прелиствате месеците. Новата концепция за подарък е единствено един от странните календари, до които можете да се докопате и в случай че не желаете да се разсъните с тиранина, тогава има доста други, които да закачите на стената си.

Ако не можете да понесете пълководец, който ви гледа обратно, тогава може би Джейкъб Рийс-Мог, Пат Бъчър от EastEnders или артистът Стивън Сигал, супер натрапен върху тялото на чайка, са в листата ви с стремежи? Усилията на Ким Чен Ун бяха събрани от Calendar King и се продават за £14,99.

Очевидно доста неофициалният артикул няма да се хареса доста на деспота. Предната му корица е редактирана фотография на него с изплезен език, до момента в който Февруари носи фотография на 39-годишния сантиментално стиснал роза. Годината е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР