Електрическите скутери Apollo Phantom са изтеглени поради риск от нараняване от разхлабен болт

...
Производител на електрически скутери изтегля някои от продуктите си поради
Коментари Харесай

Производител на електрически скутери изтегля някои от продуктите си поради риск от разхлабен болт, който може да причини наранявания.

Базираната в Делауеър Apollo Imports издаде доброволно изтегляне на своите електрически скутери Phantom, произведени в Китай, според съобщение за новини от Комисията за безопасност на потребителските продукти.

Проблемът засяга модели електрически скутери Phantom V1, V2 и 60V, продадени между юни 2021 г. и май 2023 г., според Apollo.

„Болтът на стеблото, използван за закрепване на предното колело и окачването към стеблото на скутера, може да се разхлаби с времето и да се счупи“, според съобщението за изземване на компанията за електрически скутери.

Това изображение показва местоположението на болта, който може да причини повредата на изтегления електрически скутер Apollo Phantom. Това изображение показва местоположението на болта, който може да причини повреда на изтегления електрически скутер Apollo Phantom. Комисия за безопасност на потребителските продукти на САЩ

Комисията за безопасност на потребителските продукти получи най-малко седем доклада за счупване на болта, което доведе до отделяне или разхлабване на стеблото. Трима души са пострадали с порезни рани, охлузвания и натъртвания, се казва в съобщението.

Производителят и комисията посъветваха хората незабавно да спрат да използват изтеглените потребители.

Междувременно Apollo предлага на клиентите безплатни резервни болтове и инструкции за ремонт на скутерите у дома, каза компанията.

„Apollo също така ще направи своите сервизни и партньорски локации достъпни за всеки клиент, за да може болтът да бъде заменен или затегнат безплатно“, според Комисията за безопасност на потребителските продукти.

Изтеглените скутери се продават за между 2000 и 2500 долара, се посочва в съобщението.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР