Произведени в САЩ медицинска апаратура, прибори за нощно виждане и

...
Произведени в САЩ медицинска апаратура, прибори за нощно виждане и
Коментари Харесай

Помощта на САЩ спасява живота на войници и високия дух на фронта в Украйна

Произведени в Съединени американски щати здравна инсталация, принадлежности за нощно виждане и антиминометен радар са от решаващо значение за украинските бойци в сраженията им против подкрепяните от Кремъл сепаратисти по фронтовата линия на опълчването сред Русия и Запада. Понякога от тези неща зависи животът им. Така че когато военната помощ на Съединени американски щати за Киев от 400 млн. $ бе арестувана тази година, украинците се обезпокоиха.

И най-малката помощ е от изгода в траншеите в жанр Първа международна война в селището Авдийвка, където наборници и доброволци укрепват с лопати калните стени, цепят дърва за самоделните печки и си готвят храна от консерви и локални зеленчуци.

Ростислав Покотило демонстрира американския байрак вътре в калъфа на своята пушка с уред за нощно виждане, за който споделя, че през 2017 година е избавил живота му. " Озовах се в бойна зона [...] Ако не беше това, кой знае какво щеше да стане ", споделя той. " С негова помощ можах да видя врага. Видях врага пръв и открихме огън ".

Докато във Вашингтон се разиграват слушанията за импийчмънта, украински бойци разказват пред Асошиейтед прес своите страхове и очаквания в петгодишния спор, който е лишил живота на 13 хиляди души и към момента тлее със спорадични престрелки, накъсващи есенното успокоение.

На слушанията демократите в Конгреса споделят, че президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп е притискал украинския си сътрудник Володимир Зеленски да проверява някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джо Байдън, негов политически съперник, като е задържал американската военна помощ за Киев. Тръмп споделя, че помощта е била арестувана заради опасения от корупция.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР