Проходът Петрохан остава затворен. Продължава разчистването на падналите дървета, съобщиха

...
Проходът Петрохан остава затворен. Продължава разчистването на падналите дървета, съобщиха
Коментари Харесай

Проходът Петрохан остава затворен

Проходът " Петрохан " остава затворен . Продължава разчистването на падналите дървета, оповестиха от АПИ.

На сектори, които през вчерашния ден са били разчистени през нощта още веднъж са паднали дървета. Четири багера и три товарача подкрепят екипите , които работят при извънредно тежки условия. Въпреки че по трасето не се пътува настилката се обработва, с цел да не се заледи от ниските температури и по-късно почистването на пътя да бъде доста по-трудно.

Екипите са от работещи в пътноподдържащата компания, Горското стопанство и " Пожарна сигурност и отбрана на популацията ".

До възобновяване на прекосяването през " Петрохан " водачите могат да употребяват като различни направления път Е-79 Монтана - Мездра и от там през Искърското дефиле или по Автомагистрала " Хемус " до София и назад .

Агенция " Пътна инфраструктура " моли водачите, на които им следва пътешестване, да потеглят с коли с подобаващи гуми, да карат със съобразена скорост и нараснало внимание, да съблюдават нужната отдалеченост и да не подхващат внезапни маневри. Всички регионални пътни ръководства наблюдават метеорологичните прогнози по региони и подхващат обработка на настилките.

Екипи на пътноподдържащата компания, Горското стопанство и " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " не престават разчистването на падналите и пречупени дървета и клони на пътя през прохода " Петрохан ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР