Progress обяви днес, че новият корпоративен уебсайт на водещата финансова

...
Progress обяви днес, че новият корпоративен уебсайт на водещата финансова
Коментари Харесай

Банка ДСК повишава ангажираността на крайните си потребители с Progress

Progress разгласи през днешния ден, че новият корпоративен уеб страница на водещата финансова институция Банка ДСК е основан със системата за ръководство на наличието Progress Sitefinity. Чрез нея банката обезпечава по-добро онлайн прекарване и обслужване на клиентите си, придружено с бърза реакция и акомодация към непрекъснато изменящата се цифрова среда.

„ Във време на цифровизация, огромни данни и светкавична онлайн връзка за нас е значимо да отговаряме дейно на възходящите условия за наличие и качествено обслужване онлайн ", сподели Юрий Генов, изпълнителен шеф на Банка ДСК и началник направление „ ИТ и интервенции ". „ Избрахме Progress Sitefinity, тъй като системата дава отговор изцяло на нашите критерии за еластичност, аналитичност, персонализация, администрация, сигурност и отбрана. С нея можем да направляваме потребителското прекарване на нашия уеб страница и в действително време да се приспособяваме към упованията и потребностите на посетителите. "

Със Sitefinity, Банка ДСК може да наблюдава онлайн дейностите на всеки клиент на уеб страницата и да му предлaга персонализирано наличие, отговарящо на неговите ползи. Чрез функционалностите си за разбор на данни системата може да мери успеваемостта на онлайн ангажираността и непрекъснато да усъвършенства потребителското прекарване. Друга основна функционалност на Sitefinity за Банка ДСК е опцията за лесна поддръжка на многоезичен уеб страница, намаляването на недостъпността до него по време на планувани профилактики и вдишване на пикови натоварвания. Чрез Sitefinity уебсайтът работи еднообразно добре на другите браузъри, екрани и устройства.

Според вътрешни данни на Банка ДСК, след стартирането на новия уеб страница през юни 2017 година потребителите прекарват повече време на него и преглеждат по-голям брой страници в границите на една сесия спрямо преди. Ползването на уеб страницата през мобилни устройства се е нараснало с 30%. Показателите от тестванията за ползваемост сочат по-висока задоволеност и улеснение при прилагане.

„ Днес методът, по който клиентите възприемат фирмите, директно зависи от тяхното онлайн наличие. Tрансформирането на уебсайтовете в съвременни платформи за връзка е основна част от триумфа на бизнеса ", сподели Лилия Месечкова, шеф на инженерния екип на Sitefinity в Progress. „ Радваме се, че една от най-уважаваните финансови институции в България - Банка ДСК, избра Sitefinity. Системата дава опция на банката да се приближи оптимално до упованията и потребителските привички на клиентите си, като в това време съблюдава серизоните си условия за сигурност и отбрана, присъщи на финансовия бранш. "

Sitefinity е водеща система за ръководство на наличието, с която организациите могат да менажират взаимоотношението с клиентите си във всички канали и точки на потребителската ангажираност. Тя съставлява цялостен команден център за цифров маркетинг и включва функционалности като персонализация, ръководство на голям брой уеб сайтове, следене държанието на потребителите, сегментация на аудиторията и идентифициране на дейностите, които водят до покупка или различен мечтан резултат. Над 11 000 уеб страницата световно са основани на Sitefinity.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР