Прогресив дет метъл машините от Германия Obscura идват за концерт

...
Прогресив дет метъл машините от Германия Obscura идват за концерт
Коментари Харесай

Немската дет метъл машина Obscura идва в София на 20 февруари 2020

Прогресив дет метъл машините от Германия Obscura идват за концерт в София на 20. 02. 2020. Клуб Mixtape 5 посреща групата на немския музикален феномен Steffen Kummerer като част от европейското турне в поддръжка на последния им албум. Техният Diluvium – брилянтен край на концептуалната поредност от четири албума, излезе две години откакто О bscura подгряваха Death DTA в София. Сега те се завръщат на българска сцена като хедлайнер и последна сензация на техничния метъл фронт!
Музиката на безкомпромисните виртуози Steffen Kummerer, Linus Klausenitzer, Rafael Trujillo и Sebastian Lanser се отличава от всичко, което съществува в рисковия род. Запазена марка на Obscura са интелигентните опити, полиритмите, елегантно потребление на вокалите, фретлес басът, философията в основата на текстовете и несъмнено – немската им точност.

Достойна компания на Obscura на 20. 02. 2020 вършат God Dethroned . Дет метъл ветераните от Холандия с осем студийни албума и стотици концерти се завръщат към blackened death metal звученето от основаването си през 1990 и дават обещание динамичен и въодушевен сет.
Освен God Dethroned , в концерта, проведен от Projector Plus, ще се включат още и страничният блек метъл план на Steffan Kummerer, въодушевен мощно от Dissection – Thulcandra и младите лъвове на френската прогресив сцена Fractal Universe .
Още с втория си албум, Fractal Universe се означиха като тайфа, наложителна за всеки почитател на рисковия прогресив метъл с извънредно звучене и технично свирене. За четирите години от основаването си французите към този момент имат над 140 концерта, а в София идват в поддръжка на Rhizomes of Insanity, който излезе тази пролет.
Билетите за концерта на Obscura, God Dethroned, Thulcandra и Fractal Universe на 20.02.2020 в клуб Mixtape 5 са към този момент в продажба в мрежата на Eventim и Bilet.bg на цена от 30 лева, a в деня на концерта ще са по 40 лева

Съби тие то във Фейсбук : - https://www.facebook.com/events/2522104824690866/
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР