Програмният директор на телевизия BiT Сашо Диков напуска медията. Вчера

...
Програмният директор на телевизия BiT Сашо Диков напуска медията. Вчера
Коментари Харесай

Програмният директор на BiT Сашо Диков напуска телевизията

Програмният шеф на телевизия BiT Сашо Диков напуща медията. Вчера Диков е разговарял с шефа на сдружението, което е нов притежател на канала - Мирослав Янев, след което е взел решение да се отдръпна от поста. Диков разясни, че е имал няколко срещи с Янев, на които очаквал да договарят за бъдещето на канала. Срещите обаче не довели до резултат.
В началото на февруари малкия екран бе трансферирана от основателя й - живеещият в Чикаго предприемач Павел Вълнев, на компанията "Интерактив ТВ Системс ". Като изпълнителен шеф бе разгласен продуцента Янев. Любопитното е, че елементи за договорката, както и формалната цена, на която е подписана, не са оповестени.
Веднага след промяната на собствеността всички излъчвания по BiT бяха спрени, като единствено новинарските излъчвания не престават да се излъчват онлайн. В публикувана до медиите позиция Янев разгласи, че дава обещание да трансформира най-хубавите излъчвания, с цел да станат конкурентни в цифрова среда и "ще ги надгради с нови и неповторими детайли ". Той посочи, че медията влиза в интервал на трасформация и преструктуриране, с цел да се приготви старта на новата програмна скица.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР