Програмният директор на БНТ1 Емил Кошлуков иска извинение от заместник-председателя

...
Програмният директор на БНТ1 Емил Кошлуков иска извинение от заместник-председателя
Коментари Харесай

Кошлуков пише на зам-шефа на Еврокомисията, иска му извинение

Програмният шеф на БНТ1 Емил Кошлуков желае опрощение от заместник-председателя на Еврокомисията Франс Тимерманс, защото съгласно водещия той разпространявал подправени вести против България.

Ето какво написа Кошлуков във фейсбук:

" Аз ще изпратя писмо до Франс Тимерманс, зам-председател на Еврокомисията, в което ще го прикани да се извини за разпространението на подправени вести и клюки против моята страна. Като шеф на БНТ1 си мисля, че съм задължен да вардя престижа на България от сходни нападки. Но и да не съм шеф, отново бих му написал. Ще изпратя това писмо до медиите и организациите по света, които също тиражираха тези неистини. "

Тимерманс бе един от многото международни водачи, които реагираха остро на убийството на русенската журналистка Виктория Маринова.

" Ужасен съм от зверското ликвидиране на Виктория Маринова. Отново самоуверен публицист пада в битката за истина и битката с корупцията. Отговорните лица следва неотложно да бъдат изправени пред правораздаването от българските управляващи ", написа в Туитър зам.-председателят на Европейската комисия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР