Програмният директор на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков ще

...
Програмният директор на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков ще
Коментари Харесай

Кошлуков ще ръководи временно БНТ

Програмният шеф на Българската национална телевизия (БНТ) Емил Кошлуков ще управлява краткотрайно националната телевизия след оставката на досегашния началник Константин Каменаров. Решението за това беше взето на съвещание на Съвета за електронни медии в сряда, съобщи БНР.

С пет гласа " за " членовете на Съвет за електронни медии единомислещо гласоподаваха оставката на генералния шеф на Българската национална телевизия Константин Каменаров. Тя е била подадена в деловодството на медийния регулатор във вторник сутринта.

До отдръпването на Каменаров се стигна, откакто Софийският градски съд удостовери условната му присъда за шофиране след приложимост на алкохол.

С три гласа " за ", един " срещу " и един " въздържал се " Съвет за електронни медии избра Кошлуков за краткотрайно изпълняващ длъжността " общоприет шеф " на публичната телевизия. Той е бил единственият претендент, който дава отговор на законовите условия за заемането на поста и който се е съгласил да го заеме.

Кошлуков беше претендент за началник на Българска национална телевизия в състезанието, извоюван от Каменаров през 2017 г.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР