Програмата за социален туризъм 2021-2022 г. продължава като предлага повече

...
Програмата за социален туризъм 2021-2022 г. продължава като предлага повече
Коментари Харесай

Гърция продължава с програмата за социален туризъм

Програмата за обществен туризъм 2021-2022 година продължава като предлага повече от 1800 туристически места за настаняване, като право на това имат регистрирани жители в Регистъра на безработни. Програмата завършва на 31 юли 2022 г.

Припомняме, че и тази година билетите за ферибот се субсидират. За хора със специфични потребности билетите са безвъзмездни, написа в. " Труд ".

Максималната дълготрайност е 6 нощувки с малко частно присъединяване, до момента в който на островите Кос, Лерос, Лесбос, Самос, Хиос и в префектура Еврос е 10 нощувки с нулево частно присъединяване.

Освен това, като част от ограниченията за подкрепяне на засегнатите от пожари региони, оптималната дълготрайност на нощувките в общините Едипсос и Мантуди-езерото-Агия Анна в Евия е 12 нощувки.

Бенефициенти, които към този момент са почивали в някое от местата за настаняване на тези общини, без да са изчерпали броя на 12-те нощувки, могат да подпишат когато и да е до края на програмата, 31 юли 2022 година нов контракт за настаняване в същия или различен регион за настаняване в съответните общини за останалите нощувки.

Програмата за обществен туризъм има бюджет от 30 милиона евро. В нея могат да се включат и българи, отговарящи на критериите.

Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР