Програмата за празника на курорта, минералната вода и Балкана бе

...
Програмата за празника на курорта, минералната вода и Балкана бе
Коментари Харесай

Програма за празника на курорта обсъдиха във Вършец

Програмата за празника на курорта, минералната вода и Балкана бе тематиката на Консултативния съвет по туризъм, извършен през днешния ден във Вършец.
Срещата бе открита от кмета Иван Лазаров, който е и ръководител на съвета. Той акцентира, че е доста значимо да се направи една запаметяваща се стратегия, само че и наложително да бъдат спазени всички ограничения за сигурност и запазване здравето на жителите и туристите.
Туристическият отрасъл, културни институции, Туристическият информативен център направиха своите оферти по какъв начин да бъде маркиран празникът, както и 170 години от оповестяването на Вършец за курортен град.
3D мапинг, проява с дронове, електрически тротинетки и радио управляеми модели, цифрова седянка, уеб концерти, занимания за деца, ретро съревнование с трабанти, бяха част от концепциите.
Концепцията тази година би трябвало да е напълно друга от всички празници до момента, показа ръководителят на общинския съвет Анатоли Димитров.
„ Ако до момента задачата е била за към две седмици, по време на празника, оптимален брой туристи да посетят града, в този момент в границите на месец и повече, същият брой туристи да го посетят в изискванията на сигурност. Да желаят да идват и да остават с хубаво усещане “, сподели той.
До дни, съгласно критериите за сигурност, опциите за финансиране и организация, ще бъде взето дефинитивно решение какво ще включва програмата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР