Програмата за изстрелване на американската свръхтежка ракета-носител Space Launch System

...
Програмата за изстрелване на американската свръхтежка ракета-носител Space Launch System
Коментари Харесай

Службата за отчетност на САЩ: Ракетата за лунна мисия „не е по джоба“ на НАСА

Програмата за изстрелване на американската свръхтежка ракета-носител Space Launch System (SLS), създадена за полети в границите на американската лунна стратегия Artemis, „ не е по джоба ” на Националното ръководство по аеронавтика и проучване на галактическото пространство (NASA). Това заяви Службата за отчетност към държавното управление на Съединени американски щати.

„ Служители на НАСА рапортуваха на Службата за отчетност на държавното управление, че при актуалните равнища на разноските, програмата за пускане на SLS е недостъпна “, се споделя в изказване от уеб страницата на службата. Федералната организация също означи неналичието на бистрота при следенето на разноските за идни задачи, което ги прави „ по-трудни за наблюдаване от НАСА и Конгреса “.

Служители на програмата SLS са създали проекти за икономисване на разноски за бъдещи задачи, само че „ е прекомерно рано да се дефинира успеваемостта на сходни тактики “, твърди Службата за отчетност към държавното управление. По-специално НАСА възнамерява да употребява видове контракти, които трансферират финансовия риск от държавното управление към изпълнителите.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР