Програмата Шофиране = Отговорност осъществи своята голяма цел и придоби

...
Програмата Шофиране = Отговорност осъществи своята голяма цел и придоби
Коментари Харесай

Александър Сано и Силвия Петкова срещу шофирането в нетрезво състояние по време на баловете

Програмата " Шофиране = Отговорност " реализира своята огромна цел и закупи огромен народен темперамент в месеците, предхождащи обичайните училищен балове в България. Десетки учебни заведения се включиха в акцията в опит да бъде лимитирано шофирането в нетрезво положение измежду младите и бъдещи водачи от 11-и и 12-и клас.

Любимите артисти и лица на самодейността Александър Сано, Силвия Петкова и известните комици от " Нема К‘во " посетиха най-активните учебни заведения в разнообразни градове в страната където се срещнаха със стотици възпитаници, участвайки в полемики по тематиката, отдадени на предварителната защита на един от най-наболелите проблеми в този интервал на годината, когато рискът от пътни катастрофи в резултат на използването на алкохол доста се усилва. Актьорът Ники Станоев също се включи в акцията и бе специфичен посетител в няколко учебни заведения месеците април и май.

През образователната 2017/2018 година се включиха над 40 учебни заведения от 20 града в България, като бяха подготвени над 5000 деца в границите на 284 образователни часа.
Основа на просветителния модул и негов главен инструмент е 17-минутният игрален филм " Моментът в никакъв случай не е единствено един " с присъединяване на Александър Сано, Силвия Петкова, Силвестър Силвестров, Филипа Балдева и млади артисти от НАТФИЗ. Комиците от група " Нема к’во " пък сътвориха особено зрелище, отдадено на тематиката " Бъди виновен, не шофирай пил ".

Вижте филмовият откъс:

Тази година общественият план на " Перно Рикар България " " ШОФИРАНЕ=ОТГОВОРНОСТ " получи формалната поддръжка на Министерството на образованието и науката. Заслуга за това има високата успеваемост на създадения образователен модул, който дава извънредно потребен запас на класните ръководители и ангажира вниманието на младежите по атрактивен метод и развенчава митовете за бързо изтрезняване измежду начинаещите и бъдещи водачи на възраст 16-25 година
Партньори на програмата са Асоциация Родители, Българска асоциация на потърпевши при произшествия, СПИРИТС България, Съюз на българските автомобилисти, Министерство на вътрешните работи, дирекция „ Пътна Полиция “.
Кампанията свидетелства за дълготрайния ангажимент на Перно Рикар България за развиване и възстановяване на средата на живот, в която младежите са съществена градивна единица на бъдещето. Алкохолната компания е емблематична в своята отдаденост към обществените дела, а устойчивостта на създаваните и осъществени акции е запазена марка.
Повече информация за програмата може да откриете на www. karaiotgovorno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР