Програмата опростява и ускорява цифровата трансформацияСпециална програма на SAP ще

...
Програмата опростява и ускорява цифровата трансформацияСпециална програма на SAP ще
Коментари Харесай

Услуга на SAP мигрира HR процеси в облака

Програмата опростява и форсира цифровата промяна

Специална стратегия на SAP ще помогне на фирмите да внедряват облачни HR системи

Нова самодейност на софтуерния колос SAP ще помогне на фирмите да внедряват облачни системи за ръководство на човешките запаси, в частност – ERP Human Capital Management (HCM).

Услугата „ HCM Bridge to the Cloud ” ще облекчи миграцията към облачното решение SAP SuccessFactors посредством рекомендации, тъкмо прогнозиране на резултати, редуциране на времето за оценка и образуване на бизнес процеси.

В резултат на миграцията към SAP SuccessFactors, фирмите ще могат да преразгледат и опростят значително HP процесорите благодарение на профилирани и усъвършенствани бизнес процеси, както и да основат по-привлекателни условия за личния състав.
още по тематиката
„ HCM Bridge to the Cloud ”  прави допустимо преместването в облака единствено на тези съставни елементи, които са нужни на бизнеса на даден стадий, като по този начин пази направените от клиентите вложения в HCM, разясняват от разработчика.

Услугата включва ускорители на конфигурации, библиотеки с процеси, средства за интеграция и миграция на данни, както и за основаване на лични пътни карти за цифрово превръщане на HR процесите.

Пълният набор от услуги и принадлежности в границите на програмата „ HCM Bridge to the Cloud ” към този момент е наличен, с цел да помогне на фирмите да опростят и ускорят цифровата HR промяна.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР