Програмата на цял арт фестивал е била променена специално заради

...
Програмата на цял арт фестивал е била променена специално заради
Коментари Харесай

Аня Пенчева се крие от бившия си любовник Ламбо!

Програмата на цялостен арт фестивал е била изменена особено поради Аня Пенчева

Според първичните проекти, актрисата трябваше да се качи на сцената в Царево в деня, в който там излиза и нейният някогашен обичан Стефан Данаилов. Когато обаче схванала за това засичане, отсякла, че или уредниците ще оправят недоразумението, или фестивалът им ще мине без нея.

Срещата сред двамата някогашни любовници трябваше да е в границите на фестивала „ Арт поток” в Царево. За 28 юли там беше планувано показване на автобиографията на Ламбо, а незабавно по-късно – премиерата на спектакъла „ Тя, той и още двама-трима” с Аня Пенчева. Това е първата премиера на актрисата от години, по тази причина се очакваше с извънреден интерес.

Когато обаче научила, че от всички дни на месеца за нея са избрали тъкмо този, в който ще се засече с някогашния си обичан, тя била шокирана. Макар възприятията сред двамата да са заровени от години, клюката за връзката им продължава да се разисква като една от най-пикантните в родния шоубизнес. Затова някогашните любовници усърдно се заобикалят, защото не желаят непотребни шушукания зад гърбовете си. Освен това мъжът на Аня бил много ревностен и се дразнел от застъпването на премиерата ѝ с тази на Данаилов. В книгата, която Ламбо ще показа, без недомлъвки се споделя за връзката му с Аня, която била най-голямата обич в живота му след брачната половинка му Мария и даже правила аборт от него. Пенчева не можела да си показа по какъв начин ще излезе на сцената незабавно след разискването на сходна тематика. В това тя видяла провокация, която доста я подразнила.

Актрисата не желала да подвига кавги на уредниците на феста,но изрично им споделила, че в случай че не трансформират програмата, могат да зачеркнат присъединяване ѝ. Въпросните промени били извънредно сложни, тъй като с изключение на звездата от „ Време разделно”, в спектакъла вземат участие и артисти като Ненчо Илчев, Александър Кадиев и Тончо Токмакчиев, чийто график е напълнен с месеци напред и няма по какъв начин да се размества поради персоналните връзки на колежката им. Все отново след доста „ гимнастики” съумели да наредят нещата по този начин, че премиерата да се отсрочи с ден. Вместо на 28 юли, тя ще е на 29-и.

За да не се отваря дупка в програмата, в последния миг в нея било включено лъчение на филм на Георги Тошев за обичаната му група „ АББА”. То ще бъде незабавно след представянето на книгата на Ламбо. Вероятно като „ наказание” за породеното стеснение лицето на Аня Пенчева не е включено в рекламния плакат на фестивала, за разлика от това на някогашния ѝ ухажор, написа "Уикенд ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР