Програмата на ГЕРБ е публична и е изпратена на БСП

...
Програмата на ГЕРБ е публична и е изпратена на БСП
Коментари Харесай

Деси Атанасова: Пуснахме на БСП програмата си за сведение. Пратихме и тази на ПП – да се позабавляват

„ Програмата на ГЕРБ е обществена и е изпратена на Българска социалистическа партия за сведение, в случай че не са я погледнали. Програмата на „ Продължаваме промяната “ е изпратена за развлечение “.
Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова след края на консултацията със социалистите в Народното събрание.
Преди диалогът, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изрази неразбиране за какво от ГЕРБ са им пуснали същата управническа таблица на Ексел, която предходния ден бяха „ разрушили на пух и прахуляк “.
„ Нашите позиции с Българска социалистическа партия по някои от секторните политики са прекомерно близки, други – прекомерно отдалечени и това не е загадка за никого “, заключи Атанасова диалогът със социалистите, предава Tribune.
„ Разбиранията ни за консолидация на бюджета са напълно разнообразни в някаква степен, само че в случай че намерим сили и храброст да търсим виновни решения, би могло да се получи с гласоподаване даже на съществени решения в пленарна зала, когато се наложи да обсъждаме бюджет на държавното управление “, уточни тя.
Атанасова заяви, че към този момент е решено да бъде избрана числеността и поименния състав на парламентарните комисии, без да се избират ръководители.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР