Програмата на Балкан (Ботеград) в редовния сезон на турнира за

...
Програмата на Балкан (Ботеград) в редовния сезон на турнира за
Коментари Харесай

Балкан ще стартира в Словакия участието си в Купата на ФИБА Европа

Програмата на Балкан (Ботеград) в постоянния сезон на шампионата за Купата на Европейската баскетболна централа (ФИБА Европа) към този момент е ясна.

Ботевградчани попаднаха в група Д в компанията на чешкия Опава, БК Патриоти Левице (Словакия) и изгубилия квалификациите за Шампионската лига сред Керавнос (Кипър), Бенфика (Португалия) и Голдън Ийгъл (Косово).

Първият мач на Балкан в Купата на ФИБА Европа ще бъде на 12 октомври, когато българският първенец би трябвало да гостува в Словакия на БК Патриоти Левице. Следват три следващи семейства - на 19 октомври на Опава Чехия, на 26 октомври против изгубилия от квалификациите за Шампионската лига, а на 2 ноември Балкан ще одобри словаците.

Последните две срещи в групата са посещение на Опава на 23 ноември и на изгубилия квалификацията за Шампионската лига на 30 ноември.

Всички дуел от груповата фаза ще се играят в ден сряда. Мачовете в Ботевград ще бъдат с начален час 19:00. За идната фаза на шампионата за Купата на ФИБА Европа се класират първите два тима от всяка една от осемте групи.

Вицешампионът Рилски състезател ще тръгне от квалификациите в конкуренцията и ще играе против спечелилия от двойката Арис (Гърция) - БК Улвс (Литва) в полуфиналната фаза на пресявките.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР