Програмата на Българската федерация по тенис Тенисът - Спорт за

...
Програмата на Българската федерация по тенис Тенисът - Спорт за
Коментари Харесай

За шеста поредна година програмата Тенисът - Спорт за всички осигурява безплатен тенис за деца от 6 до 12 години

Програмата на Българската федерация по тенис " Тенисът - Спорт за всички " с поддръжката на Министерство на младежта и спорта ще обезпечи за шеста поредна година гратис образование по тенис на деца сред 6 и 12 години в цялата страна. 36 тенис клуба в 25 обитаеми места ще отворят порти за образование на деца от 6 до 12 година през месеците от юли до декември. Във всеки клуб дребните тенисисти ще бъдат разпределени в най-малко по три групи от най-малко 8 деца, а заниманията ще са най-малко по веднъж седмично (общо 24 тренировки).

Българската федерация по тенис обезпечава цялата нужна екипировка за провеждането на образованието. Като спомагателни действия по програмата " Тенисът - Спорт за всички " са планувани районни шампионати до 8, 10 и 12 година През последните пет години безвъзмездни занимания получиха над 5000 деца, обучавани от над 250 лицензирани треньора.

Децата и техните родители, които се интересуват, могат да получат информация за клубовете в страната, които са включени през 2020 година, на уеб страницата на БФТ - bgtennis.bg, раздел стратегии - “Тенисът - Спорт за всички” - същина.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР